Massage voor sport en ontspanning

 

Sportmassage

 

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. Door deze massage zullen de haarvaatjes in de huid en spieren zich verder openen, waardoor de doorbloeding van de spieren gestimuleerd wordt. Hierdoor zullen de afvalstoffen beter worden afgevoerd en herstellen de spieren zich sneller. Door sportmassage blijft het lichaam gezonder, presteert het beter en neemt de kans op blessures af. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan. Daarom is sportmassage ook voor niet-sporters zinvol.

 

 

Ontspanningsmassage

 

Ontspanningsmassage is een massage waarbij het lichaam tot rust komt.

Doordat de massage de doorbloeding van de spieren stimuleert, zal de massage ook uw algehele conditie verbeteren. Behalve dat het lichaam soepeler wordt, heeft het ook een positief effect op de gemoedstoestand; stress neemt af en men voelt zich heerlijk ontspannen. Een ontspanningsmassage kan goed gecombineerd worden met een dynamische massage.

 

 

Dynamische massage (Pulsen)

 

Deze massage bestaat uit een vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevige ritmische bewegingen. Hierdoor kan een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest worden bereikt. Bij de dynamische massage kan de kleding worden aangehouden.